Skip to main content

Počuti se dobro v svoji koži in dodaj v svoj lepotni ritual redno uporabo pilinga za telo, ki bo tvoji koži povrnil sijaj, mehkobo in zdrav izgled. Koža je naš največji organ, na katerega velikokrat pri negi pozabimo. Brez redne uporabe pilinga se lahko hitro zgodi, da se naše pore zamašijo in s tem preprečijo vdor vlage v globlje plasti kože. Koža lahko zaradi tega postane hrapava, izsušena in brez sijaja. Zato ti danes predstavljamo kako lahko na naraven način pospešiš njeno obnavljanje in se posloviš od utrujene kože ter spoznaš prednosti, ki jih prinese redna uporaba pilinga za telo.

Povrni koži mehkobo in zdrav izgled

Na naraven način odstrani odmrle celice s površja kože in poskrbi za njen zdrav izgled.S staranjem se naravni proces samoobnavljanje kože upočasni, zato je priporočljiva redna uporaba pilinga za telo 1x do 2x tedensko. Piling lahko uporabljamo čez celo leto. V hladnih mesecih, ko suhi zrak dodatno izsuši našo kožo in poleti, ko je lahko zaradi izpostavljenosti sonca, naša koža utrujena in brez sijaja.

NIČ VEČ VRAŠČENIH DLAK

Dandanes se ogromno žensk srečuje s problemom vraščanjem dlak, ki pa jih lahko z redno uporabo pilinga rešijo. Saj s pomočjo pilinga odstraniš odmrle celice kože, ki zastirajo njihovo rast. Pri Bossy cafe kremnih pilingh lahko najdeš tudi piling Vanilija latte, primeren za občutljivejšo kožo, kjer so sestavine zmlete bolj drobno in posledično nežnejši za tvojo kožo.

TVOJ BOSSY RITUAL

Poslovi se od utrujene kože in si ustvari svoj ritual, ki bo povrnil tvojo koži sijaj, mehkobo in zdrav izgled. Kofein v kavnih zrnih, ki so ena izmed glavnih sestavin Bossy cafe kremnih pilingov, deluje kot antioksidant, navlaži tvojo kožo in ji pomaga ohranjati njeno napetost. Redna uporaba pilinga je priporočljiva od 1x do 2x tedensko, uporabljaš ga lahko med prhanjem ali svojo najljubšo kopel. Piling preprosto naneseš na navlaženo kožo, ter ga s krožnimi gibi nežno vmasiraš. Nato ga sprereš pod toplo vodo, predele na katere si nanesla piling, nežno obrišeš z brisačo.

ČAS ZAME

Včasih v svojem napornem dnevu potrebuješ le tistih “5 minut”, ko si vzameš čas zase in se postaviš na prvo mesto. Vnesi v svojo jutranjo ali večerno rutino tedensko uporabo Bossy Cafe kremnega pilinga in poskrbi za zdravo, sijočo in mehko kožo. Za tvojo jutranjo rutino ti priporočamo uporabo kremnega pilinga Jutranji shot – limeta & kumkvat ali Tropski cocktail – mango & pasijonka, ki te bosta s svojim vonjem napolnil z novo energijo, njune hranilne sestavine pa bodo poskrbele, da bo tvoja koža nahranjena in noro dišeča. Če pa si čas zase raje vzameš zvečer, potem pa bo zate popoln piling Vanilija latte, ki te bo s svojim nežnim vonjem kokosa in vanilije sprostil, vse sestavine pa so mlete bolj nežno, tako da je primeren tudi za občutljivo kožo.

NAHRANJENA IN SIJOČA KOŽA

Redna uporaba pilinga spodbuja tudi naravno proizvodnjo kolagena v koži in izboljša tvoj krvni obtok. Pri klasičnih pilingih za telo, je potrebno po prhanju čim prej nadaljevati z nego kože in jo ustrezno navlažiti. Prednost Bossy Cafe kremnega pilinga so naravne sestavine, ki tvojo kožo že med samo uporabno navlažijo in nahranijo. Karitejevo in kakavovo maslo tako poskrbita, da je tvoja koža po uporabi pilinga prijetno mehka in nahranjena in zaradi tega ne potrebuješ dodatne nege po prhanju.

Leave a Reply