Skip to main content

Si vedela, da lahko z redno uporabo pilinga za telo, lahko kar v udobju svoje doma poskrbiš za zdrav in sijoč videz kože? Poletje je že pred vrati in pomembno je, da pripraviš svojo kožo na vroče poletne dni, sonce in slano vodo, ki še dodatno izsušijo tvojo kožo.

Uporaba pilinga ima ogromno pozitivnih lastnosti. Med njimi spodbuja naravno proizvodnjo kolagena v koži, izboljša krvni obtok v telesu, izboljša videz gubic in celulita, ter na naraven način odstrani odmrle delce na tvoji koži. 

Pripravi svojo kožo na poletje

Prednost Bossy kremnega pilinga se skriva v njegovih sestavinah. V vsakem Bossy pilingu namreč najdeš tudi kavne luščine, ki vsebujejo izjemno visoko vsebnost antioksidantov ter kofeina, ki navlažijo tvojo kožo in ji pomagajo v boju proti staranju ter ohranjati njeno napetost.

Za poletne dni ti priporočamo uporabo kremnega pilinga Jutranji shot, obogaten s spirulino in kaolin glino, ki še dodatno poskrbita za detoks telesa in te s svojim vonjem napolni z novo energijo. Ali tropski cocktail, ki vsebuje pasijonko z dodatkom mangovega masla in je izredno bogat z antioksidanti in vitaminom C.

Poslovi se od vraščenih dlačic

Poleg suhe kože, ki je izpostavljena soncu, pa v poletnih mesecih, predvsem zaradi britja in voskanja, pogosto prihaja tudi do vraščanja dlak. Ker dlaka ne more predreti zgornje plasti kože, se v fazi rasti, zaradi britja ali voskanja, upogne in začne rasti navzdol. A brez skrbi, z redno uporabo pilinga, boš sproti odstranila odmrle celice kože in s tem preprečila vraščanje dlačic. Za najboljše rezultate je priporočljiva uporaba pilinga za telo 1x do 2x tedensko.

(Bossy nasvet – piling lahko uporabljaš tudi za odstranjevanje suhe kože na petah in komolcih.)

Kaj pa nega po sončenju?

Ne pozabi tudi na nego kože po sončenju, saj je koža zaradi sonca, slane vode in klora izsušena in brez leska. Zato jo je potrebno po sončenju s pravilno nego navlažiti in ji povrniti njen svež videz. V primeru opeklin ali razdražene kože po sončenju se direktni uporabi pilinga izogni v prvih dneh.

Proti koncu poletja pa ti priporočamo uporabo pilinga Vanilija latte, ki je primeren tudi za občutljivejšo kožo, saj so sestavine zmlete bolj drobno in posledično nežnejši za tvojo kožo. Piling preprosto naneseš na navlaženo kožo, ter ga s krožnimi gibi nežno vmasiraš. Nato ga speereš pod toplo vodo, predele na katere si nanesla piling, nežno obrišeš z brisačo. 

višji standard nege

Izberi svoj najljubši vonj in se poslovi od suhe kože. Vsi Bossy kremni pilingi so narejeni na osnovi naravnih masel (karitejevo in kakavovo), ki tvojo kožo globinsko nahranijo in negujejo, mehanski delci pa učinkovito odstranijo odmrle delce na tvoji koži, ter tako poskrbijo za sijoč in svež videz kože.

Bossy kremni piling ti omogoča, da:

  •  v enem koraku poskrbiš za mehanski in negovalni del nege tvoje kože.
  • z razkošnimi naravnimi masli tvojo kožo globinsko nahrani, prodre v globje plasti in ji povrne elastičnost, mehkobo in sijaj.

Piling ploščica je tako hranljiva, da po uporabi ni potrebe po nanašanju krem, losjonov in mleka za telo.

 

 

 

Leave a Reply